BANG BANG COPENHAGEN AW COLLECTIE


Een kinderkleding collectie waar ik ieder seizoen weer enthousiast van word is het Deense kindermode merk Bang Bang Copenhagen. Als je Kindermodeblog en mij op de voet volgt weet je vast dat ik ook voor Doutzen en Oliver gek ben op dit merk en ieder seizoen wel items van Bang Bang in de kast heb liggen. Nu heb ik het geluk dat ik de collecties vaak al een half jaar eerder op de kindermode beurzen mag bewonderen. In mijn achterhoofd wist ik dus al wat ik van de nieuwe wintercollectie kon verwachten, maar nu ik ‘m weer zie zit ik toch weer op het puntje van mijn stoel. De toffe printjes, zachte stoffen, unieke kleuren combi’s en een hoge dosis fun komen ons weer tegemoet.

De nieuwe AW17 collectie heet ”Give me five” en refereert naar de verschillende hand printjes in de nieuwe collectie. Maar daarnaast kunnen de welbekende zwanenjurkjes en printjes ook niet ontbreken. Nieuw in de wintercollectie is de print met de ”feestmuts” te gek ook als verjaardagsjurk. Tip tip tip!

Bang Bang Copenhagen

Kennen jullie het Deense merk Bang Bang Copenhagen al? Dit kledingmerk heeft super gave, hippe en uitgesproken items voor je zoon of dochter. De te gekke printjes, vrolijke kleuren en fijne materialen zorgen voor een playful look. Ook kan er lekker veel gecombineerd worden met de items. Wij krijgen bij het zien van deze collectie al zin in het najaar! Jij ook?

Ken jij dit kledingmerk al? En wat vind jij van deze nieuwe wintercollectie? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook!

Je kunt de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen hier shoppen

Je kunt de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen hier direct shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie