OAKS OF ACORN | COOL NIEUW KINDERMODE MERK


Tijdens de laatste beurs in Parijs ( Playtime Paris, dat is een hele grote en inspirerende kindermode vakbeurs)  liep ik tegen een nieuw kindermodemerk aan genaamd: Oaks of Acorn. Dit heb ik toen natuurlijk gelijk met jullie gedeeld op Instagram en in mijn Youtube filmpje maar het is nu tijd om jullie uitgebreider kennis te laten maken met dit gave kindermode merk uit Hong Kong. Ik heb dit merk namelijk nog niet uit m’n hoofd gezet en word er blij van omdat ‘t net even anders dan anders is. Ook Doutzen en Oliver gaan Oaks of Acorn dragen, daarover binnenkort meer! Ik ben ook heel benieuwd wat jullie van dit nieuwe merk vinden!! Laten jullie het me even weten?

De collectie van Oaks of Acorn bestaat uit een mooie en hippe jongens, meisjes en baby lijn, uitgevoerd in verschillende rijke materialen en ook hebben ze een aantal hele gave accessoires zoals mutsen en tassen. Wat ik zo gaaf vind aan de collectie zijn de vormen en stoffen die gebruikt zijn met hier en daar verrassende details. Zie je wat ik bedoel?

Oaks of Acorn heeft al een prestigieuze kidsfashion award in de wacht gesleept en ik vermoed dat we nog veel meer van dit merk gaan zien en horen. Ik kijk ernaar uit! Jullie ook?

Klik hier om direct naar de webshop te gaan

img_0112 img_0079 img_0064-1 img_0134 img_0240

img_0050-2

4 personal favorites of Oaks of Acorn by Frederieke

jka03_a-001 tpf01_a jka02_a-1 dsb01_a

Klik hier om te shoppen bij Oaks of Acorn

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie