10X FREE’S FAV’S VAN OAKS OF ACORN

Dat we fan zijn van de nieuwe wintercollectie van Oaks of Acorn las je al in deze blog, en vandaag deel ik graag mijn 10 favoriete items uit de deze gave kinderkleding collectie. Glamrock op en top! Super multifunctioneel. Combineer een stoere jeans, het biker jack of een paar gave sneakers heb je een super toffe outfit voor naar school of een verjaardag in ‘t weekend. Gooi er nog lekker wat extra glitter/glamour tegenaan en combineer met een mooi laarsje en je hebt zo een outfit voor de feestdagen waarin jouw stoere girl ieder kerstdiner rockt! Je kunt er alle kanten mee op en dat is wat de kinderkleding van Oaks of Acorn ook zo uniek maakt. Check hieronder mijn 10 Fav’s van Oaks of Acorn.. Welke vind jij het ‘t leukst?

1. Bickerjack

2. Jurk

3. Jurk

4. Top

5. Top

6. Jurk

7. Blouse

8. Shirt

9. Jurk

10. Shirt

Ken jij Oaks of Acorn al? En welke van deze 10 items is jouw favoriet?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie