GESPOT IN PARIJS | OAKS OF ACORN

Toen ik dit kindermode merk op de kindermode beurs Playtime in Parijs spotte maakte mijn hart écht een sprongetje – wat zeg ik, wel tien – want wat een onwijs leuke, unieke en vrolijke collectie heeft het kindermode merk Oaks of Acorn! Zó leuk dat ik het echt met je moet delen, want ik ben verliefd!

Oaks of Acorn is een kinderkleding merk uit Hong Kong voor jongens en meisjes en de zomercollectie – die begin januari uitkomt – vind ik echt helemaal te gek. De collectie is origineel, vernieuwend en er is gebruik gemaakt van prachtige materialen. Frisse en opvallende kleuren als blauw, geel en rood gecombineerd met wit. Maar ook hele gave printjes van ping pong batjes en andere typische dingen uit Hong Kong!

Kijk en laat je inspireren! Ik ben heel benieuwd wat jij van dit kinderkleding merk vindt. Leuk als je het laat weten in een reactie op Facebook!

Bekijk hier ook de video die ik heb gemaakt tijdens de beurs in Parijs voor nog meer inspiratie!

_63A3038 _63A3007
_63A3011 _63A3009 _63A3060 _63A3037 _63A3015 _63A3054 _63A3044

Klik hier om naar de website van Oaks of Acorn te gaan 

Wat vind jij van dit kindermode merk?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie