7 DAYS / 7 WAYS MET ZOË


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Maxim 7 hippe outfits van haar dochtertje Zoë. Hun kledingstijl is ”divers” te noemen 😉 Van super tuttig tot urban stoer, zoals ze het zelf omschrijft. ”Het liefst scoor ik mooie basics en combineer deze met leuke prints en stijl het dan helemaal af met schoentjes en mijn favoriet: haarbandjes!” Eigenlijk vindt ze alles leuk aan kinderkleding. ”Voordat ik Zoë kreeg was ik al jaren werkzaam in de modebranche van verkoopster tot visual merchandising. Ik hou van (kinder-)kleding, voorheen kocht ik veel voor mezelf nu doe ik dit voor Zoë. De prints, de kleuren, de details en de diversiteit I LOVE IT ALL!! ” Op instagram volg je Maxim en Zoë op @meandbabyzoe_ waar ze fijne inspiratie delen!

Maandag

Het gaat vandaag ongeveer 20 graden worden en daar stem ik Zoë haar kleertjes dan ook op af. Vandaag kies is voor een jurkje van Carlijnq, sandaaltjes uit Spanje en de bijpassende haarband van Carlijnq. Meisjesachtig maar toch stoer!

Dinsdag

Zoë en ik hebben al vroeg afgesproken met een vriendinnetje om te ontbijten op het strand. Zoë krijgt een broekje aan van de Zara en een T-shirtje van Mayoral. Uiteindelijk werd het als snel erg warm dus hebben we het broekje vervangen voor een kort broekje van de Zara.

Woensdag

Mama moest naar school en papa is de hele dag bij jou. Hij trok jou een rood shortje aan van Zara met een shirtje van Little Indians gecombineerd met sandaaltjes en een haarbandje.

Donderdag

Tot mijn verbazing nog steeds relatief lekker weer! Zoë trek ik haar zwart-wit gestreepte jurkje van Krijtwit aan, ik ben gek op streepjes!! Daaronder kniekousjes (merkloos) met haar roze Adidas Superstars, een vestje van de Zara en natuurlijk weer een haarbandje. Als vanmiddag het zonnetje doorkomt lozen we de sokjes en het vestje.

Vrijdag

Zoë gaat elke dinsdag en vrijdag naar het KDV, eigenlijk maak ik daarvoor geen onderscheid in kleding. Maar omdat ze vaak buiten gaan spelen als het mooi weer ik neem ik het zekere voor het onzekere, buiten op de stenen kruipen met je dure nieuwe broek klinkt toch niet als een goed idee. Ik kies voor het Zara tuinbroekje met volants op de schouders van de AW-collectie gecombineerd met een wit basic T-shirtje van de Zara.

Zaterdag

Weeekend yeaah, we gaan het weekend in met dit schattige donkerblauwe shirtje van Small Rags van de AW- collectie. Dit shirtje heeft een super subtiel kantje langs de mouwtjes en het halsje I LOVE IT!! We combineren hem met het basic rokje van Gray Label en haar sandaaltjes uit Spanje.

Zondag

Sunday fun-day! Wij gaan vandaag lekker opstap. En dat doen we in deze outfit. Het shirtje en sokjes zijn van Mini Rodini, jurkje van graylabel.

Thanks Maxim, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Amber

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

Plaats een reactie