7 DAYS / 7 WAYS MET ZOË

Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Lizet 7  fashionable outfits van haar dochtertje Zoë. Het liefst trekt ze Zoë kleding aan die ze zelf ook zou willen dragen. ”Mijn mini-me. Natuurlijk wel met een kinderlijke twist. Ik vind het belangrijk dat het er leuk uitziet, het niet al te duur is (dan hoef ik ook niet te huilen om vlekken) en dat het lekker zit. Met hysterisch gekleurde kinderkleding of hele klassieke items heb ik niet zo veel.” Ze combineert de outfit altijd met iets stoers en het mixen van printjes is ook kenmerkend voor de kledingstijl van Lizet en Zoë. ”Voor mij als stylist speelt kleding een grote rol in mijn leven en dat geldt ook voor de kleding van mijn kinderen. Het is fantastisch om voor ze te shoppen. Ik trek ze niets aan waar ik niet achter sta of waar ze zichzelf niet goed in voelen. Tegenwoordig heeft Zoë zelf ook een mening, dus ik laat haar altijd kiezen tussen 2 setjes en tot nu toe gaat dat goed :)!”

Het favoriete item in de kledingkast? Dat zijn er een heleboel! ”Als ik moet kiezen dan is het haar leopard legging van Mar Mar. En haar witte Nike air force 1. Maakt alle outfits lekker een beetje stoer.” Vergeet Lizet en Zoë ook zeker niet te volgen op instagram @lizetgreve waar ze  fijne inspiratie deelt!

Maandag

In deze outfit zie je meteen onze favo items: De leopard legging van Mar Mar en haar Nikes die ze van mijn zusje en haar vriend voor haar 3e verjaardag heeft gekregen. Love it :)! En daarboven draagt ze een wit bloesje van Little Miss Juliette. Ik heb het bloesje geknoopt voor een speels effect.

Dinsdag

Gezellig na het eten nog even een ijsje halen. Hier draagt ze een bloesje met ruffles en een broekje van Zara. Het leren jasje is van Miss Guilty. Super leuk merkje als je van twinnen houdt 🙂 Ze hebben allemaal leuke items voor moeder en dochter. Ik heb hetzelfde jasje. Haar sneakers zijn van Vans.

Woensdag

Ik ben niet vies van een paar glitters en Zoë is er ook dol op aangezien ze helemaal in de Elsa/prinsessenfase zit. Bril, shirtje en legging zijn van Zara. Haar tasje is van Rockin’items en weer de favo sneakers van Nike. Ook al is Zoë nog maar net 3, ik shop veel op de meisjes (vanaf 5 jaar) afdeling van Zara voor haar. Ik hou van een beetje oversized en sommige items vallen super klein.

Donderdag

Zoë heeft het heel snel warm, dus dit is een lekker luchtig outfitje. Top en broek zijn van Zara. Sandaaltjes zijn van H&M.

Vrijdag

Dit is ook één van mij favoriete lookjes. Dit jurkje is van Milk Copenhagen, een super leuk merk wat net in Nederland is gekomen. Ze hebben ook items voor moeders, so check it out :)!! Gilet is van H&M en wederom haar lievelings Nikes.

Zaterdag

Dit vind ik ook weer een fijne combi van lief en stoer. Schattige velvet haarband van Bythirz en velvet schoentjes (helemaal het Gucci gevoel, maar dan van Zara), in combinatie met een jeans en gek T-shirt. Allemaal van Zara. Het Jasje is van River Island.

Zondag

Ik krijg super veel vragen over dit jasje, maar hij is helaas uit de oude collectie van River Island. Volgend jaar verkoop ik hem ;)! Onder het jasje draagt ze gewoon een simpel wit T-shirt van Zara (2 maten te groot zodat hij lekker lang en ruim valt) en een legging met unicorns (ook een grote favoriet van Zoë). En natuurlijk weer haar Nikes.

Thanks Lizet, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Lilou

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

Tags: ,

Plaats een reactie