DE STOERE NIEUWE JASSEN VAN REIN & MAAS

Door Heddy:

Vandaag neem ik jullie mee in een ritje vol met gezelligheid. Wie mij een beetje volgt op Instagram ziet de jongens vast wel eens voorbij vliegen op hun step, racend op hun fiets, jumpend in het gras, stuiterend op de bank of rennend door een grote plas. Juist, Rein en Maas zijn altijd in de weer, never a dull moment!

Als moeder weet ik dus dat ik er voor moet zorgen dat ze zich goed kunnen bewegen in kleding, er ook wel vies in mogen worden en het niet na 1x wassen weggegooid kan worden. Naast alle fantastische merkjes die in hun kast mogen hangen, ben ik ook zeer groot fan van de Zara. De Zara-App op mijn telefoon is een van mijn favorieten, want iedere week komen er weer te gekke spullen bij.

Toen dit jasje online kwam, werd ik opslag verliefd. Een stoer, beetje vintage, oud, warm en soepel jasje. Mijn voorkeur ging uit naar een beetje oversizede look. Uiteindelijk heb ik toch de 2/3 jaar genomen, want die sloot het mooiste aan bij hun smalle bovenlijfjes. De teddy binnenvoering voelt aan als een cadeautje. Voor nu ideaal als tussenjasje, maar er past ook nog prima een trui onder, sjaaltje erbij en klaar.

En moet je je eens voorstellen…. 2 blonde mannetjes op hun wishbone bike crossend door de straten met de tekst op hun rug ‘I NEED SOME FUN’. Ik kan je vertellen, dat zorgt voor een dikke glimlach bij een ieder. Fun is een soort van hun tweede naam, de slogan in hun leventje. En zo niet? Trek ik gauw dit jasje aan. Een heerlijk basic shirt eronder van River Island, een skinny washed Zara broekje en natuurlijk de toffe vans. Een waanzinnig hippe (speel)outfit toch?! Do you need some FUN?

Je kunt het jasje shoppen via deze link

Klik hier om het jasje direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jasjes van Rein en Maas? Ook iets voor jouw zoontje?

Lees ook: Rein & Maas in nieuwe sweaters van Bobo Choses

Bekijk ook: 12X gave winterjassen voor jongens en meisjes

Tags: , ,

Plaats een reactie