REIN EN MAAS IN STOERE OUTFIT VAN BANDY BUTTON

Door Heddy:

Soms heb je van die dagen, dat er iets nieuws op je pad komt. Zo maakte ik kennis met het stoere kinderkleding merk Bandy Button. Het sportieve, retro lookje komt uit viva la France en is oorspronkelijk bedoeld voor meisjes.

Maar zoals Frederieke zei tijdens het bezoekje van ‘In de kast van…’ kunnen Rein en Maas best wel iets girly hebben met die stoere koppies erboven. Bandy Button staat voor coole kleding waar kinderen zich comfortabel in voelen tijdens het spelen en het ontdekken van de wereld om hun heen. Kom maar op dus!

Ik ging dit keer voor een fijne mix en match. Soms moet ik mezelf dwingen om geen dubbele setjes te kopen, de verleiding is dan echt te groot. Bandy Button heeft het mij heel makkelijk gemaakt, aangezien zij eigenwijze prints terug laten komen in diverse kledingstukken. YES! Perfect merk voor het mixen van tweelingen of broertjes/zusjes!
Een oversized vest zorgt altijd voor een nonchalante look. Een basic ‘t shirt van Mingo eronder en een zwart broekje van de Zara. Rein is dolgelukkig met zijn capuchon en is in zijn woorden ‘een heeeeeeel gevaarlijk beest’. Dat krijg je ervan met zo’n printje en bijpassende tekst op je rug!

Maas is helemaal in zijn sas met zijn hippe joggingsbroek. Hij voelt super zacht aan en de banden kun je verstellen met gemakkelijke knopen. Ik vond dat het setje wel een extra kleurtje kon gebruiken, dus ik koos voor de waanzinnige mooie sjaal van Mingo en hun nieuwe Zara sneakertjes. Ik kan jullie vertellen, het is een beestenboel hier thuis!!

Je kunt de items hier shoppen bij Bandy Button

Klik hier om de stoere items te shoppen

Wat vind jij van de stoere outfits van Rein en Maas? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Bandy Button? Laat het ons weten in een reactie op Facebook.

Tags: , , , ,

Plaats een reactie