DE NIEUWE STOERE OUTFITS VAN REIN EN MAAS

Door Heddy:

Een mannenhuishouden, dat is wat ik heb. Een hoop herrie, bombarie en stoere, luide kreten. Yes, my boys and I like it! Ik probeer ze zo goed mogelijk op te voeden, normen en waarden mee te geven, zeker wanneer ik ze de fanfare zie lopen door de voortuin van de buren. Gelukkig hebben ze nog echt zo’n leeftijd dat (bijna) iedereen het leuk en vooral grappig vindt. En dat laatste is voeding voor de jongens om nog een tikkeltje gekker te gaan doen! Op eigen risico dus…. Een paar maanden geleden mochten Rein en Maas voor Lucky No. 7 op de foto met hun nieuwe collectie ‘Proud 2 be Loud’. Er ontstond een chemie tussen dit waanzinnige merk en de flow waar de jongens zich in bevonden. Een match made in heaven, 3 handen op 1 buik! Niet als een plakbandje tegen de muur staan, maar gewoon lekker jezelf mogen zijn! Dansen,zingen, muziek maken en grapjes maken. Dat is toch het allerbelangrijkste van een kindershoot?

Uiteraard kon ik het niet laten om wat items te scoren voor in de kast van de jongens. Ik ging voor een subtiele mix and match. De comfortabele sweater heeft een hele fijne pasvorm en voelt heerlijk zacht aan. Het vestje wat Rein draagt is makkelijk te combineren en speels door de tekst over het hele bovenlijfje. Een monochrome musthave als je het mij vraagt voor in de kledingkast.
Ik heb de setjes gestyled met de nieuwe Mingo collectie en hun zwarte Timberlands. Helemaal ready to BE LOUD!

Je kunt de kleding shoppen via deze link


Je kunt de kleding shoppen via deze link

Wat vind jij van de nieuwe outfits van Rein & Maas?

Tags:

Plaats een reactie