REIN & MAAS IN BOBO CHOSES NIEUWE COLLECTIE

Door Heddy:

Daar is ‘ie dan, mijn allereerste blog voor Kindermodeblog. Toen Frederieke mij benaderde of ik gastblogger wilde worden voor Kindermodeblog in het kader van mijn favoriete hobby of beter gezegd mijn verslaving, kon ik natuurlijk niet anders dan volmondig JA roepen!

Bijna drie jaar geleden ben ik, Heddy, de trotse mama geworden van Rein en Maas, een een-eiige jongenstweeling. Een vrolijk duo, die graag lachen, ondeugend zijn en echte jongens dingen doen (lees: stoeien, klimmen en vies worden). Combineer dat maar eens met mijn interesse voor kinderkleding, mooie stoffen en toffe combinaties. Zo nu en dan sprinkle ik dus wat ‘modesprinkels’ over hun blonde haren, zeker wanneer de nieuwe collecties langzaam binnendruppelen….

Wat altijd bijzonder is, is dat die collecties lanceren wanneer wij nog liggen te puffen op het strand. Mijn hoofd staat dan nog niet altijd in standje winter, wol en veel lagen. Maar een beetje moeder gluurt stiekem al even naar de nieuwste items en gaat meestal ook al overstag. Zo werd ik tijdens mijn zomervakantie helemaal verliefd op de ‘Dear World’ collectie van Bobo Choses. Ik scande alles vluchtig online op zoek naar een matchend outfitje voor de jongens. Wie mij namelijk een beetje kent via social media, weet dat ik een zwak heb voor de jongens hetzelfde kleden. Maar deze sweaters passen echt perfect bij elkaar, allebei een zeedier op hun buik en waanzinnige teinten.

Vandaag heb ik de truien gecombineerd met wat aardeteinten en blote, zongebruinde beentjes. Heerlijk voor een zomerse avond, als het net iets frisser wordt buiten. De truien vallen lekker wat oversized, waardoor je snel dat nonchalante lookje krijgt. Rein draagt er een beige effen ‘t-shirt onder, zodat het geheel een beetje breekt. Daaronder een groen shortje van MiniMixi. Maas is dolgelukkig met zijn krabbetjes trui. Hij draagt een zacht shortje van Finger in the Nose, wat weer perfect matcht met de Bobo trui van z’n broer!

Je kunt de sweaters shoppen via deze link

Klik hier om de truien direct te shoppen

Wat vind jij van de outfits van Rein & Maas?

Volg heddy hier op instagram 

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op ons Youtube kanaal? Klik hier!

Tags: , ,

Plaats een reactie