REIN EN MAAS IN STOERE VESTEN TUMBLE ‘N DRY


Door Heddy:

Oude liefde roest niet, dat bewijst mijn laatste aankoop maar weer! Ik kon tijdens mijn zwangerschap alleen maar Tumble ‘n Dry kopen (lees; kopen, kopen, kopen, kopen….) Vervolgens maakte ik kennis met andere toffe merken en ging ik het meer combineren. Na een korte radio stilte, of beter een order-stilte, ben ik terug van weggeweest en los gegaan bij de huidige collectie! En die is echt GE-WEL-DIG!

Mijn oog viel direct op dit sportieve vest, in jawel de kleur groen! Jullie weten inmiddels dat die kleur 1 van mijn favoriet is voor de jongens. De stof heeft een beetje shiny uitstraling, waardoor je het echt met allerlei stijlen kan dragen.

Vandaag combineer ik het vest met een donkerblauwe Mingo legging met print en een Zara ‘t shirt. Het geheel maak ik af met een paar witte sneakers en wat gezellige sokken! Dit vest is echt een gevalletje favoriet, dikke favoriet! Wat vinden jullie van het outfitje?

Je kunt het vest shoppen via deze link

Klik hier om het vest bij Tumble ‘N Dry te shoppen

Wat vinden jullie van deze stoere outfits?

Tags: ,

Plaats een reactie