3X GAVE KINDERSCHOENEN MERKEN


Kinderschoenen shoppen, wij worden er blij van! Nu zijn er natuurlijk heel veel verschillende merken, soorten en maten. Maar af en toe heb je van die kinderschoenen merken die er echt tussenuit springen. Kinderschoenen merken waarvan je hart direct harder gaat kloppen en waar je gewoonweg helemaal hebberig van wordt. Wij hebben 3 gave kinderschoenen merken voor jongens en meisjes voor je op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet?

1. Maison mangostan
Vorig jaar lieten we je op Kindermodeblog al kennis maken met dit waanzinnige kinderschoenen merk! Lees hier de blog terug als je dit gemist hebt. En ook de nieuwe zomercollectie kinderschoenen van dit Spaanse kinderschoenen merk belooft weer heel veel goeds! Wij worden van de eerste modellen die zijn uitgeleverd al héél hebberig. Dit kinderschoenen merk mag meteen op je favorieten lijstje 😉

Schermafbeelding 2017-02-05 om 11.38.45

2. Veja
De kinderschoenen, of beter gezegd sneakers van het Franse Veja zijn niet alleen gemaakt van ecologische en organische materialen, ze zien er ook nog eens te gek uit! Kinderschoenen waar je kind heerlijk op kan lopen, rennen en spelen!

Schermafbeelding 2017-02-05 om 11.38.06

3. Akid
Ben jij opzoek naar net even wat anders? Iets unieks en opvallends? Dan moet je de kinderschoenen van AKID zeker even bekijken. Verschillende modellen, printjes en kleuren maken de schoenen van dit kinderschoenen merk uniek en echte eye-catchers.

Schermafbeelding 2017-02-05 om 11.37.37

 

Ken jij deze kinderschoenen merken al? En welke is jouw favoriet?

Heb jij onze laatste VLOG al gezien? Je bekijkt ‘m hier!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie