MINI RODINI X ADIDAS ORIGINAL NIEUWE COLLECTIE

Yes, vandaag kunnen we het nieuwtje met je delen dat alweer de 4e samenwerking tussen Mini Rodini en Adidas Original er aan zit te komen! In de speciale en nieuwe collectie – die 17 augustus gelanceerd wordt – zien we weer hele gave prints voorbij komen! De coole en authentieke Adidas style gecombineerd met ze oh zo geweldige en originele prints van Mini Rodini.

Mini Rodini X Adidas Original

Kan niet beter toch? De kinderkleding collectie bestaat uit verschillende kledingstukken én natuurlijk kunnen de kinderschoenen niet ontbreken. Die wil je toch hebben voor je zoon of dochter? Ga jij voor de toffe snake print of kies je voor de cactus? We moeten nog heel even geduld hebben, maar laat je alvast verlekkeren door de beelden 😉

Ben jij net als wij ook zo enthousiast? Leuk als je het ons laat weten in een comment hieronder of op Facebook!

Klik hier om naar de website van Mini Rodini te gaan

Zin gekregen om te shoppen? Bekijk hier de leukste kindermode shops!

Lees ook: 3X nieuwe kinderkleding collecties die zijn uitgeleverd

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Tags: , , , ,

Plaats een reactie