MON PETIT LOUP WINTERJASSEN COLLECTIE GELANCEERD

Het weekend wordt extra leuk, want de nieuwe winterjassen collectie van het Nederlandse kinderjassen merk Mon Petit Loup is gelanceerd!! Eerder deelden we al een fijne sneak peek met jullie – klik hier – En nu is het tijd om ook de rest van de collectie te showen! Zit je er lekker klaar voor?

Ieder jaar is het weer een zoektocht naar dé perfecte winterjas. Waar valt je oog op, wat zijn de trends én welke winterjas houdt je zoon of dochter heerlijk warm komende winter? En dan moet de winterjas er natuurlijk ook nog hip en leuk uitzien. Niks teveel gevraagd toch? 😉 En omdat niets zo onvoorspelbaar is als het Nederlandse weer, kun je er maar beter vroeg bij zijn met met aanschaffen van de nieuwe winterjas voor je zoon of dochter. Met de nieuwe wintercollectie van Mon Petit Loup kunnen alle papa’s en mama’s opgelucht ademhalen. Zeker wanneer je opzoek bent naar een kwalitatieve winterjas, ben je bij Mon Petit Loup aan het juiste adres.

Prachtige houtje touwtje en A-lijn winterjassen in verschillende (frisse!) kleuren. Stoer, tijdloos en gemakkelijk te combineren. Met deze wollen kinderjassen weet je zeker dat je kind warm de winter doorgaat. En vergeet ook zeker niet even de binnenkanten van de jassen te bekijken, want oh… die zien er weer geweldig uit! Voor welk model ga jij?

Mon Petit Loup

De kinderjassen van Mon Petit Loup zijn net even anders en daarom is het ieder seizoen weer heerlijk om naar uit te kijken. Hoge kwaliteit, unieke voeringen en fijne modellen. Alles wordt bedacht en ontwikkeld door Ingrid en Sacha, moeder en dochter die oog hebben voor detail en originaliteit. Van materiaal tot kleur, printjes en fournituren aan alles is gedacht. En dat zien we wederom terug in de nieuwe wintercollectie.

Ken jij Mon Petit Loup al? En welke kleur winterjas is jouw favoriet? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook. En voor nu, happy shopping 😉

Klik hier om de nieuwe collectie van Mon Petit Loup te shoppen

Klik hier om direct bij Mon Petit Loup te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie? En welke kleur is jouw favoriet?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie