TINYCOTTONS X PUMA LANCEREN NIEUWE KINDERSCHOENEN COLLECTIE

Vorige week deelden¬†we al het nieuwtje met jullie dat de nieuwe collectie van Mini Rodini in samenwerking met Adidas eraan zit te komen – Lees de blog hier terug als je dit nieuws hebt gemist – Maar ook Tinycottons en PUMA hebben dit jaar de handen weer ineengeslagen voor een hele toffe samenwerking! Na het succes van de kinderschoenen collectie van afgelopen seizoen, kan een vervolg ook eigenlijk niet uitblijven. Boffen wij even ūüėČ

Tinycottons x PUMA

Gister zijn 2 – van de in totaal 6! – nieuwe modellen gelanceerd en je snapt dat wij deze natuurlijk met je moeten delen! De ”pom poms” allover print sneakers zien er waanzinnig uit en zijn verkrijgbaar in 2 kleuren. Beige en licht blauw! Wij zijn enthousiast en kijken nu al uit naar de overige 4 modellen, jij ook?

Ben jij ook zo enthousiast? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!

Je kunt de kinderschoenen via deze link shoppen bij Tinycottons

Zin gekregen om te shoppen? Bekijk hier de leukste kindermode shops!

Lees ook: 3X nieuwe kinderkleding collecties die zijn uitgeleverd

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie