3X NIEUWE KINDERKLEDING COLLECTIES DIE ZIJN UITGELEVERD!


Yes! Er zijn de afgelopen week een hoop kinderkleding collecties uitgeleverd en we zetten ze graag voor je op een rij! Want ze zien er stuk voor stuk waanzinnig uit. En met al die regen van dit weekend krijgen wij stiekem wel weer zin in al die wintercollecties. Welke van deze 3 kindermode merken spreekt jou het meeste aan?

1# Sproet & Sprout
Wauw! De nieuwe collectie van Sproet & Sprout ziet er weer waanzinnig uit en kiezen gaat nog lastig worden. Toffe Britse rock invloeden zien we terug in de collectie. Bliksemschichten, de welbekende schotse ruit, sterren, kisses we zien het allemaal in de collectie voorbij komen! Heb jij je favorieten al gespot?

2# Tinycottons
Jup, ook de nieuwe wintercollectie van Tinycottons werd afgelopen week gelanceerd! Dit is er een waar velen van jullie met smart op hebben gewacht en de items vliegen inmiddels als de (web) shops uit! De lama print is toch wel de eye-catcher van de collectie, maar er is nog zoveel meer moois…!

3# The Animals Observatory 
Wanneer jij wel houdt van net even anders, is de collectie van het kinderkleding merk The Animals Observatory echt iets voor jou. De collectie heeft hier en daar een licht ”vintage” gevoel met toffe en bijzondere prints! Wij hebben al wat topper gespot. Voor welke ga jij?

Welke van deze 3 collecties is jouw favoriet? En naar welke nieuwe collectie kijk jij uit?

LEES OOK: Sproet & Sprout nieuwe collectie gelanceerd

LEES OOK: Tinycottons nu ook bij Lot & Tom

Zin om te shoppen? Klik hier voor het leukste webshop overzicht

Tags: , ,

Plaats een reactie