KATE IN SPROET & SPROUT


Easy peasy, lemon squeezy! De lente hangt in de lucht, de nieuwe kinderkleding collecties zijn uitgeleverd, met andere woorden: het nieuwe kindermode seizoen is in volle gang! Heerlijk wanneer je de wintergarderobe in kunt wisselen voor nieuwe frisse items. Word jij daar ook zo blij van?

De nieuwe outfit van Kate wil ik graag met je delen, want het is er eentje om heel vrolijk van te worden! De combinatie van verschillende materialen, kleurtinten en stylen maakt de outfit verrassend en heerlijk draagbaar. Kate draagt een T-shirt met lemon print uit de nieuwe zomercollectie van het kindermode merk Sproet & Sprout. Een unisex T-shirt wat je gemakkelijk kunt mixen & matchen. Ga je voor een stoere combi of juist voor heel girly? It is up to you. De gele accentkleur in de print geeft het shirtje een extra vrolijke touch. Kate draagt haar nieuwe T-shirt op een geprint rokje, met een stoer army jasje van de Zara. De metallic zilveren legging zorgt voor een girly, maar stoer geheel!

Kate is klaar voor het voorjaar, wat jij? 😉

Je kunt het T-shirt hier shoppen bij Sproet & Sprout

_63A9050 _63A9143 _63A9011 _63A9021 _63A9066 _63A9062_63A9056

 

Klik hier om direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Heb jij de nieuwe collectie van Sproet & Sprout al gespot? En welk item is jouw favoriet?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie