3X GAVE KINDERKLEDING MERKEN DIE NU ZIJN UITGELEVERD!


Ja hoor! Ook afgelopen week werden er weer een aantal hele gave collecties van kinderkleding merken uitgeleverd! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen, begint het bij jou ook al te kriebelen? Deze 3 kindermode merken willen we je ook graag nog even tippen want ze zien er stuk voor stuk waanzinnig uit! Welke van deze 3 kinderkleding collecties spreekt jou het meeste aan? Leuk als je het ons laat weten!

Ammehoela
”Go your own way” de nieuwe collectie van het eigenwijze, maar super stoere Amsterdamse kinderkleding merk Ammehoela moet je gewoon zien. Comfortabele kleding voor je little one gemaakt van luxe materialen en structuren gecombineerd met gave prints! Wij worden er helemaal vrolijk van. Heb jij de nieuwe collectie van Ammehoela al gespot?

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.53.16

Bang Bang Copenhagen
Afgelopen week is ook de nieuwe zomercollectie van het Deense kinderkleding merk Bang Bang CPH uitgeleverd en wow, hier zitten weer echte eye-catchers tussen hoor! Aan fun ontbreekt het zeker niet in de collectie en dit kindermode merk weet ons ieder seizoen weer te verrassen!

unspecified-5

Tinycottons
De nieuwe kinderkleding collectie van Tinycottons is er eentje waar velen van jullie op hebben zitten wachten én smachten 😉 De nieuwe zomercollectie die in het kader staat van ”Tribute to friendship, tribute to love, tribute to art” ziet er weer waanzinnig uit. Net even anders en heel fris. Om hebberig van te worden.

tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees

Welke van deze 3 kindermode merken laat jouw hart sneller kloppen? En heb jij al items uit één van deze nieuwe collectie geshopt?

LEES OOK: 3X de leukste kindermode merken die zijn uitgeleverd

Zin om te shoppen? Bekijk hier ons webshop overzicht

Tags: , , , ,

Plaats een reactie