SPROET & SPROUT WINTERCOLLECTIE NU GELANCEERD

Ik wil heel leuk nieuws met jullie delen!! Vandaag is namelijk de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse kinderkleding merk Sproet & Sprout gelanceerd en wauw!! De nieuwe collectie is te gek!! Vorig jaar tijdens de beurs in Parijs vond ik deze collectie al helemaal de bom, en dat gevoel is niet minder geworden. Ik ga zeker weer wat leuks shoppen voor Oliver! Misschien is Sproet & Sprout nieuw voor je, misschien is het al één van je favoriete merken, maar lees en kijk je gezellig mee?

De wintercollectie van Sproet & Sprout staat in het teken van ”The wild ones” en neemt ons mee in het Britse ‘rock ‘n Roll’ gevoel. Geïnspireerd op echte Britse rock legendes als Amy Winehouse, Mick Jagger en David Bowie die het coole en stoere rock sfeertje perfect in de vingers hadden. Bliksemschichten, de welbekende schotse ruit, sterren, kisses we zien het allemaal in de collectie voorbij komen! De collectie beelden zijn ook zooo leuk!! Heb je deze waanzinnige streep broek al gezien? Of dit gave bomberjasje? De bliksem trui? Kiezen gaat makkelijk worden;)

De kinderkleding collectie van Sproet & Sprout is rustig en neutraal van kleur zoals we van dit kindermode merk gewend zijn. Maar de prints en verschillende materialen maken van alle items echte eye-catchers! Nieuw dit seizoen is de basic collectie die je gemakkelijk bij elke outfit combineert. Ook echt even bekijken dus!

Genoeg gezegd, laat je inspireren door de nieuwe collectie! Enne ik wens je alvast veel shop plezier 😉 Laat je nog even weten wat je van deze nieuwe collectie vindt? Ben altijd benieuwd naar jullie reacties!

Klik hier om naar de website van Sproet & Sprout te gaan om de nieuwe collectie te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van Sproet & Sprout te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Sproet & Sprout? En welk item uit de collectie is jouw favoriet?

 

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Free
    Posted 21 juli 2017 20:22 0Likes

    Leuk als je hieronder in een reactie laat weten wat je van de nieuwe collectie van Sproet & Sprout vindt!!

Plaats een reactie