IGLO + INDI | DE ZOMERJURK VAN PHILEINE

Door Renske:

Over iets meer dan 3 weken gaan wij heerlijk een weekje de zon opzoeken met z’n allen.Omdat Julie aan het einde van de zomervakantie pas 5 wordt kunnen wij tot die tijd nog even buiten de schoolvakanties om op vakantie. En omdat we er vanaf volgend schooljaar voor heeeeeeel lang aan vast zitten gaan we er nog even goed gebruik van maken.

Maar dat betekent dus dat over 3 weken de echte zomerkleren aan mogen! De slippers, zwemkleding, korte broeken, zwierige jurkjes, jumpsuits, hemdjes etc!En die vlieger van dat je ze gewoon na de winter weer van zolder kan halen gaat bij kinderen niet op. Gelukkig niet! Nee er moest al geshopt worden! Voor de meisjes wil ik sowieso elke zomer een aantal vrolijke jurkjes in de kast hebben. Staat leuk, draagt makkelijk en luchtig en kan op vakantie over de badpakken aan maar ook ‘s avonds bij het eten. En een groot bijkomend voordeel….. ze dragen ze zelf ook het liefste!

Bij Iglo & Indi zag ik in de nieuwe collectie echt heel veel leuke printjes en modelletjes waar ik er natuurlijk eentje van moest hebben. Voor Phileine viel ik voor dit roze jurkje genaamd ‘senses’. Met roze zit ik hier thuis altijd goed en die print vind ik te leuk! Het jurkje heeft geen standaard model en valt aan de voor- en achterkant wat langer wat een speels effect geeft. Ik heb ‘m voor Phileine wat groter genomen dan de maat die ze normaal draagt zodat het lekker oversized valt.Deze gaat zeker mee de koffer in! Wat vinden jullie ervan?

Je kunt het jurkje hier shoppen bij iglo+indi

IMG_6569 IMG_6566 IMG_6571 IMG_6572 IMG_6573 IMG_6574 IMG_6575

Klik hier om de jurk direct te shoppen bij iglo+indi

Is dit jurkje ook iets voor jouw meisje?

Bekijk hier ook dé andere favoriete jurk van Phileine

Tags: , ,

Plaats een reactie