IGLO + INDI | DE ZOMERJURK VAN OLIVIA

Eindelijk de zomerse temperaturen zijn aangebroken. O wat is dit genieten! Zoveel mogelijk naar het strand en thuis kliederen in het zwembad. Ik heb echt twee kleine water ratjes. Ze kunnen zich uren vermaken met water en zand!

Dus wil ik lekker even een momentje kunnen genieten van een latte macchiato dan ga ik naar een strandje hier in de buurt en geef ik de meisjes een emmer, schepje en speel ijsjes! Zij blij en mama blij! Tweede voordeel van dit heerlijke weer is, dat wij alleen maar jurkjes dragen! Ik ben dol op jurkjes en Olivia zelf ook.

Dit keer heb ik weer een exemplaar waar ik echt verliefd op ben. Een heel mooi klassiek zomers jurkje met ruches van het merk Iglo + Indi. Het jurkje is van een fijne en luchtige linnen stof gemaakt. Doordat het een luchtig stofje is en een beetje wijd valt zit het super fijn met dit warme weer. Maar, zodra wij op strand aan komen dan gaat natuurlijk alles direct uit! Als ik geluk heb houdt Olivia nog net haar zwembroekje aan. Wat vind jij van Olivia haar jurkje?

Pssst.. deze topper is nu ook in de sale!!

Klik hier om dit jurkje van Iglo + Indi te shoppen

iglo indi jurkje olivia iglo indi jurkje olivia iglo indi jurkje olivia iglo indi jurkje olivia iglo indi jurkje olivia iglo indi jurkje olivia
Klik hier om direct te shoppen bij Iglo + Indi

Wat vinden jullie van dit jurkje? 

Tags: ,

Plaats een reactie