IGLO + INDI | DE ZOMERJURK VAN OLIVIA

Door Yvon:

Iglo + Indi is een merk waar ik echt heel blij van word. Ieder seizoen probeer ik wel een item van dit merk te scoren omdat het zo mooi is en de kwaliteit zo ontzettend goed. Naast vrolijke kleuren en unieke prints heeft Iglo + Indi in iedere collectie neutrale items. Deze items zijn vaak met een bijzonder detail afgewerkt.

Liefde op het eerste gezicht! Ken je dit gevoel? Je hart gaat sneller kloppen en je hebt maar één doel! Ik geef toe dat ik dit gevoel ook wel eens heb met (kinder)kleding. Het is weer raak hoor, voor Olivia heb ik een fantastisch wit broderie jurkje geshopt bij iglo + indi. Heel mooi afgewerkt met zwierige kap mouwtjes. Wit in combinatie met kant of broderie, daar smelt ik van. In de zomer zie je Olivia en Philou waarschijnlijk ook heel vaak in het wit en kant rond huppelen.

Dit is zo’n jurkje die je het liefst in je eigen maat zou willen shoppen. Dikke pech voor mij, geen jurkje in mijn maat maar Olivia is de gelukkige.Ik zie Olivia al helemaal voor me in dit jurkje, rennend over het strand, bruine zand beentjes met haar blonde krulletjes.  Nu zullen zeker wat mama’s denken: ‘wit… besmettelijk!!!’ Klopt helemaal, wit is besmettelijk en je ziet inderdaad snel een vlekje. Maar wit krijg ik zo makkelijk schoon. Een chemische cocktail erover en het is weer stralend wit. Met een kleurtje is dat een stuk lastiger. Wees niet bang om wit te shoppen ? .

Wil je het jurkje wat stoerder dragen, combineer het met een paar hippe kniekousen en een spijkerjack. Sneakers of sandaaltjes eronder en klaar. Laat het blote benen weer maar snel komen!!

Je kunt de jurk hier hier shoppen bij iglo+indi

Je kunt de jurk hier hier shoppen bij iglo+indi

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Olivia? Ook iets voor jouw meisje?

Tags: , ,

Plaats een reactie