CARLIJNQ | HET NIEUWE JURKJE VAN PHILEINE
Door Renske:
Phileine heeft een pittig weekje achter de rug. 6 dagen heel ziek geweest met superhoge koorts, en dat in de voorjaarsvakantie. En waar zieke kindjes normaal na paracetamol nog wel eens opleving krijgen was er over het algemeen geen land te bezeilen met Phileine. Eén klein hoopje ellende was ze, heel zielig!Halverwege de week was er even een lichtpuntje want er kwam een pakketje voor haar binnen met dit megaleuke nieuwe jurkje. En hoe ziek ze ook was, elke ochtend weer zei ze (lees: schreeuwde ze) dat ze haar nieuwe jurk aan wilde. Ik heb het nog even uit weten te stellen tot ze weer een beetje hersteld was en wilde er eerst natuurlijk graag nog even wat foto’s van maken.
Dit jurkje vond ik bij Toddlers and Tees en is van het merk Carlijn Q, die een heerlijke SS17 collectie gelanceerd hebben met oa milkshakes, ijsjes en sprinkles printjes. Ik vond het echt wat voor Phileine en dan met name deze ijsjesprint. Het jurkje is heel lichtroze, ze kan ‘m op zich nu al aan maar ik vind ‘m toch echt straks het leukst staan met blote beentjes en witte sneakers eronder daarom hier dus ook zo gecombineerd!
Hoe vinden jullie deze ijsjesjurk? Oh en kijk hier vooral ook even naar de rest van de collectie, echt te leuk!
IMG_6266 IMG_6267 IMG_6269 IMG_6272 IMG_6270
Tags: ,

Plaats een reactie