DE VROLIJKE ZOMERJURK VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Ik had ineens een herinnering van de middelbare school. Bepaalde sneakers waren helemaal in en ik had net hele toffe blauwe Nikes gekocht. Een week later had een vriendinnetje blauwe Adidas gekocht. Ik was zo boos, want ik vond dat ze me na-aapte. Het zal wel de werking van een puberbrein geweest zijn, want nu vind ik het alleen maar leuk om anderen te inspireren met kleding!

Genoeg voor de flashback, tijd voor inspiratie! Want dit jurkje wil ik echt graag met jullie delen. Ik heb over het algemeen snel de neiging om voor neutrale kleuren te gaan, ik vind zwart, wit en grijs gewoon heel stoer voor kleintjes. Maar soms, dan moet je gewoon echt voor die knalkleur gaan! En dan zit je bij Iglo+Indi wel goed, want naast de leuke designs zijn de kleuren in hun collecties echt te gek. Hier word je toch vrolijk van?!

Je kunt de jurk van Iglo + Indi hier in de SALE shoppen

IMG_1458 IMG_1472 IMG_1464 IMG_1465 IMG_1456

Klik hier om het jurkje direct in de SALE te shoppen

Wat vind jij van deze jurk? Ook iets voor jouw dochter?

Tags: , ,

Plaats een reactie