TODDLERS AND TEES | DE NIEUWE REGENJAS VAN JUUL


Door Frederique:

Regen in Nederland is normaal, maar waarom zou je jezelf nat laten regenen als er mooie regenjassen zijn? Ken je ze nog, die regenpakken waarvan je eigenlijk natter werd dan van de regen zelf? Naast het feit dat ze dus niet zo functioneel waren, waren ze ook lelijk en totaal niet van deze mode. Gelukkig is er veel veranderd en zijn er diverse modemerken die daar op in spelen.

Zo heb ik voor Juul bij Toddlers and Tees deze super gave en stoere raincoat van het merk Gosoaky geshopt! Het is een multifunctionele jas met een uitneembare binnenjas. De binnenjas is grijs gewatteerd en ook leuk om zo te dragen. De raincoat is bordeauxrood van kleur en heeft een hip model; hij is van achteren langer dan van voren met een afneembare capuchon. Juul heeft lange tijd een gele regenjas van Petit Bateau gedragen maar deze is nu echt te klein. Overigens vindt Juul van niet en trekt hem het liefst nog iedere dag aan. (Om deze discussie/strijd te voorkomen heb ik de gele jas verstopt 😉 Ik was dus al een tijdje op zoek naar een nieuwe regenjas. Nu Juul deze kekke raincoat heeft is ze haar oude helemaal vergeten en draagt ze het liefst alleen nog maar deze of het nou regent of niet. Wat vind jij van Juul haar nieuwe raincoat?

Je kunt de regenjas hier in de SALE shoppen bij Toddlers and Tees

IMG_9222 IMG_9226 IMG_9223 IMG_9227 IMG_9234

Klik hier om de regenjas van Gosoaky te shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vind jij van de nieuwe jas van Juul? En heb jij al in de SALE geshopt bij Toddlers and Tees?

Tags: , ,

Plaats een reactie