NIEUWE KINDERKLEDING SHOP: TODDLERS AND TEES


Jeeej! Nederland is weer een té leuke, té coole en té gave webshop rijker. Let’s meet Toddlers and Tees. Ga er maar even rustig voor zitten, want deze nieuwe kinderkleding webshop heeft een merkenpakket om van te watertanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Petit Bo, Hello Apparel, Beau Hudson, Munsterkids, Nununu en Popupshop? Jep. Stuk voor stuk geweldige kindermode merken die niet alleen heel hip zijn, maar ook nog eens heel erg lekker zitten. Niet alleen voor de leukste kinderkleding ga je naar Toddlers and Tees, maar ook voor überhippe accessoires om je outfit mee af te stylen, surf je naar deze nieuwe shop. Zie je jouw hippe kindjes al met een te gek strikje, beanie of coole pet? Wij wel! Enne…pssst, ze hebben ook nog wat leuke dingetjes voor Mama’s & Papa’s. Neem snel een kijkje in deze nieuwe webshop én oordeel zelf! Wij zijn benieuwd wat jullie van Toddlers and Tees vinden. Laat je op Kindermodeblog’s Facebook even een reactie achter?

Klik hier om direct naar de shop te gaan

i dig denim winter collectie
moi kinderkledingbeau-hudson-beau-hudson-bandit-beanie-haven

beau-hudson-beau-hudson-bandit-beanie-haven

beau-hudson-beau-hudson-bandit-beanie-haven

munsterkids
Klik hier om te shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vinden jullie van deze shop?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie