10X SALE MUSTHAVES BIJ TODDLERS AND TEES


De sale periode dendert maar door en ook bij de Nederlandse webshop Toddlers and Tees is de SALE in volle gang. En hoewel je er in de sale van op aan kunt dat lang niet alle maten meer beschikbaar zijn, scoor je soms nog echte pareltjes en musthaves voor een heel zacht prijsje! Vooral als je even goed zoekt, kom je de leukste item tegen. Ook bij de kinderkleding webshop Toddlers and Tees hebben wij waanzinnige items weten te vinden. We hebben alvast 10 sale toppers voor je bij elkaar geshopt, maar neem ook snel zelf een kijkje in de shop want er is méér…. Voor welk nummertje ga jij?

1.Mini Rodini

2.Bang Bang Cph

3.Tinycottons

4.Tinycottons

5.Mini Rodini

6.CarlijnQ

7.Mini Rodini

8.Gro Company

9.Popupshop

10.Bang Bang Cph

Welke Sale topper kies jij? En heb jij al veel in de Sale gescoord?

BEKIJK OOK:

 

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie