SHOPTIP: TODDLERS AND TEES


Eerder lieten we je al kennis maken met de geweldige webshop Toddlers and Tees. Inmiddels is deze webshop razend populair geworden onder de echte ‘kidsfashion’ liefhebbers. Ik zie deze webshop zó vaak voorbij komen op Instagram bij heel veel hippe moeders. De meest schattige en coole outfitjes van kids in m’n timeline. Geshopt bij Toddlers and Tees. En dat het goed gaat metToddlers and Tees dat moge duidelijk zijn. De webshop heeft flink kunnen uitbreiden. Wauwie! Wat een te gek merkenpakket, zoveel leuks! Het merkenpakket van Toddlers and Tees bestaat onder andere uit: NUNUNU, Munsterkids, Popupshop, Hello Apparel, Nor-folk en Little Indians. Leuk of niet?

Toddlers and Tees is ontstaan met het doel om unieke kinderkleding merken te gaan verkopen die nog niet of nauwelijks in Nederland worden verkocht. Nou, dat is zeker geslaagd. Stuk voor stuk unieke kinderkleding merken die perfect aansluiten bij het motto van Toddlers and Tees: ‘There to be different‘. De nieuwe collectie staat online en dit wil ik echt even met jullie delen. Kiezen was moeilijk, maar hieronder vind je mijn favoriete looks. Wat dacht je bijvoorbeeld van de super stoere look van I Dig Denim of de baggy pants van NUNUNU boys? Via de link bekijk je nog veel meer nieuwe items bij Toddlers and Tees. Laat je me even weten welk merk jouw favoriet is? Have a fashionable day!

Bekijk alle nieuwe items bij Toddlers and Tees via de link

popupshop-2-pieces-4-waysi-dig-denim-spring

toddlers and tees

 

Bekijk alle nieuwe items bij Toddlers and Tees via de link

Welke look is jouw favoriet?

Tags: , , , ,