3X DE LEUKSTE KINDERKLEDING MERKEN DIE NU ZIJN UITGELEVERD!


Yes, yes, yes…! De eerste nieuwe kinderkleding collecties zijn uitgeleverd en deze zijn om hebberig van te worden. Allemaal anders en eigen, maar wat deze kindermode merken zeker gemeen hebben is dat de nieuwe collectie er super gaaf en fris uitziet! Wij kunnen niet wachten tot het zonnetje gaat schijnen 😉 Welke van deze 3 kinderkleding collecties is jouw favoriet? Leuk als je het ons laat weten!

CarlijnQ
De nieuwe collectie van het oh zo populaire kindermode merk CarlijnQ ligt vanaf vandaag in alle (web)shops! Ja, je leest het goed vanaf VANDAAG! De nieuwe collectie van CarlijnQ heeft als thema ”What’s for dinner” en dit is terug te zien in de coole en vrolijke prints. Wij zijn enthousiast, jij ook?

Schermafbeelding 2017-01-12 om 21.49.48

iglo+indi
Afgelopen weekend deelen we al een sneek peak van de nieuwe collectie van het IJslandse kindermode merk iglo+indi (bekijk hier alle collectie beelden) En vanaf gister is ook deze kinderkleding collectie volop verkrijgbaar! Ons hartje gaat zeker sneller kloppen bij het zien van deze collectie!

ii-ss17-17

Tumble ‘N Dry
Stoer, fris en kinderkleding met een waanzinnige kwaliteit. Yes, de kinderkleding van het Nederlandse kindermode merk Tumble ‘N Dry kan eigenlijk niet in de kledingkast van je baby of kind ontbreken. De nieuwe collectie is vrolijk, stoer, fris en te gekke prints!

homepage-denim-10-01-3-2

Welke van deze 3 kindermode merken staat bovenaan jouw favorieten lijstje?

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie