3X KINDERKLEDING MERKEN OM TE ONTHOUDEN


Er zijn zoveel verschillende merken in kindermode land dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Iedereen heeft zo wel zijn eigen favorieten kinderkleding merken en stijl, maar soms is het heerlijk om je weer even te laten verrassen door andere – soms nieuwe – kindermode merken. Wij hebben 3 toppers van kindermode merken voor je op een rijtje gezet die je zekerĀ even in gedachten moet houden als je je winkelmandje vol gaat gooien šŸ˜‰ Ken jij ze al? En welke is jouw favoriet?

Hugo Loves Tiki
Mag het van jou wel lekker opvallend, net even anders en out of the box? Dan is het kindermode merk Hugo Loves Tiki echt iets voor jou en jouw kids. Opvallende printjes, pakkende teksten en unieke kleuren combinaties. De collectie van Hugo Love Tiki tovert een glimlach op je gezicht. Ken jij dit kinderkleding merk al?

I Dig Denim
Voor tijdloze en mooie uitgewerkte basic items mag je het Deense kinderkleding merk I Dig Denim toevoegen aan je favorieten lijstje. Je lekker voelen in de kleding die je draagt, dat is waar het bij I Dig Denim om draait. En met de fijne kwaliteit, goede pasvorm en stoere wassingen zit dat wel goed!

FRNKY’s
Het Nederlandse kinderkleding merk FRNKY’s staat voor comfort. Heerlijk zachte stoffen en prachtige basic + items die linea recta de kast van je zoon of docter in mogen. Van sokken tot babypakjes, jurken, vesten en meer…

Welk kindermode merk springt er voor jou tussen uit?

Plaats een reactie