5 X FRANSE KINDERMODE MERKEN


Oui, Oui! Naast dat Frankrijk een zeer geliefd vakantie land is en ze in Frankrijk weten wat lekker eten is – kom maar door met het stokbrood en de kaasjes – hebben de Fransen ook op kindermode gebied heel wat te bieden. Zowel grote als minder grote kinderkleding merken komen uit dit prachtige land. Wij hebben 5 Franse kindermode merken om hebberig van te worden voor je op een rijtje gezet… maar er zijn er nog veel meer! Welke vind jij het leukst?

Emile et Ida
Rechtstreeks uit hartje Parijs komt het kinderkleding merk Emile et Ida. Bekend om de retro prints en twist en kinderkleding van fijne zachte kwaliteit. Emile et Ida is uniek met een touch of vintage en te gek voor jongens en meiden.

adb48561f14580433e431994afdac280

Zadig & Voltaire
Zadig & Voltaire klinkt je misschien niet onbekend in de oren. Wellicht heb je er zelf wel iets van in de kledingkast hangen? Naast een prachtige collectie voor volwassenen heeft het Franse merk ook een kinderkleding lijn. Bekend en beroemd om de echte rock ‘s roll vibe weet dit kindermode merk keer op keer een super stoere collectie neer te zetten.

s16_zadig_et_voltaire

Finger in the nose
Ook het Franske kindermode merk Finger in the Nose is stoer, edgy en heeft hier en daar een vleugje rock ‘n roll. Goede kwaliteit, rijke stoffen en tijdloze toch zeer fashionable kinderkleding die je zeker even moet bekijken!

schermafbeelding-2017-01-11-om-18-22-04

Une Fille #Today I am
Une Fille # Today I am is een Frans modemerk speciaal gericht op de wat oudere meiden. Super trendy en volgens de laatste fashion trends, bij dit hippe meidenmerk weten ze wat ze doen. Tijdloos, moderen en met een echte Parijse look.

p36029_862_201

Bonton
Van klein tot groot, de kinderkleding van het geliefde kindermode merk Bonton staat bekend om haar stijl, kleur en positiviteit. Items die je goed kunt combineren. Fijne printjes, materialen en kleding waar je blij van wordt.

schermafbeelding-2017-01-11-om-18-30-37

BEKIJK OOK: 5X gave Engelse kindermode merken op een rij

BEKIJK OOK: 5X hippe Deense kindermode merken

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie