3X HIPPE FRANSE KINDERKLEDING MERKEN


Oui, Oui! Wellicht ben je er afgelopen weken nog wel op zomervakantie geweest en heb je kunnen genieten van het heerlijke eten, de taal en het warme zonnetje. Maar Frankrijk is natuurlijk veel meer dan lekker eten en een fijn vakantie land. Want er komen ook een heleboel waanzinnig leuke kinderkleding merken uit la France! Wij hebben er 3 voor je op een rijtje gezet. Ken jij ze al? En welke spreekt jou het meeste aan?

Blune Paris
Blune Paris is tres tres bien, als je het ons vraagt. Met een combinatie van poĆ«tische en grafische prints en fijne zachte materialen weet dit Franse kinderkleding merk zich te onderscheiden. Blune is geboren uit een vriendschap tussen twee vriendinnen en naast een geweldige kinderkleding collectie hebben ze ook een dameslijn. Snel even kijken dus šŸ˜‰

Finger in the nose
De nieuwe kinderkleding collectie van het Franse Finger in the Nose is er weer eentje om van te smullen. DitĀ kindermode merk – welke ook echt te gek is voor tiener jongens en meiden – staat bekend om hun stoere stijl met een vleugje rock ‘n roll! Door de hoge kwaliteit en rijke stoffen blijft de collectie er ook na veelvuldig wassen te gek uitzien. Wij vinden de teddy kraagjes ook echt te leuk!

Bandy Button
Bandy Button is nog een relatief nieuw merk, maar wat ons betreft nu al een kindermode merk dat je aan je favorieten lijstje toe mag voegen. De nieuwe wintercollectie heet ”Animal Instinct” en bevat zoals de naam al doet vermoeden ook heerlijke dierenprintjes. šŸ˜‰ Een vleugje retro en een combinatie van stoer en sportief. Dit Franse kinderkleding merk snapt het wel… Ken jij Bandy Button al?

Ken jij deze 3 Franse kinderkleding merken al?

Zin om te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Tags: , , , ,

Plaats een reactie