5X DEENSE KINDERMODE MERKEN


Wij zijn er dol op! Deense kinderkleding merken. En ze kunnen er wat van, die Denen, want een heleboel van onze favoriete en welbekende kindermode merken komen uit Denemarken. Zo zijn Bang Bang Copenhagen, Popupshop en Mini Rodini maar een kleine greep uit de selectie. Maar er is veel meer. Wij hebben 5 gave Deense kindermode merken voor je op een rijtje gezet. Ken jij ze allemaal al? Of heb je nog een toevoeging op dit lijstje? Leuk als je het ons laat weten via een reactie hieronder of op Facebook!

Someday Soon
Jongensmoeders opgelet! Het Deense kinderkleding merk Somday Soon voor jongens wil je zien. Gave prints, details en tijdloze toch fashionable items voor stoere jongens met een Scandinavische touch. Zeker even kijken!

schermafbeelding-2016-12-28-om-18-02-51

Angulus
Wanneer je opzoek bent naar elegante, tijdloze en ”everyday” schoenen dan ben je bij het Deense kinderschoenen merk Angulus aan het juiste adres. De combinatie van de hoge kwaliteit in materiaal en pasvorm met de unieke designs maken deze schoenen al jarenlang geliefd bij velen kinderen en ouders.

schermafbeelding-2016-12-29-om-12-14-27

FUB
Adorable and ecological – dat is waar het Deense kinderkleding merk Fub voor staat. Alleen de zachtste stoffen van biologisch katoen en mooie wollen stoffen zijn goed genoeg voor dit tijdloze en unieke kindermode label. Rustige en tijdloze modellen en kleuren maken de kinderkleding van Fub goed te combineren!

schermafbeelding-2016-12-28-om-17-58-24

GRO
Het Deense kinderkleding merk Gro staat bekend om haar frisse, fun en eigentijdse baby- en kinderkleding. Naast een prachtige basic lijn vind je in de collectie van Gro ook echte eye-cathers voor jouw mini-me.

banner1

Little remix
Wanneer je opzoek bent naar coole kinderkleding voor (de iets grotere) meiden dan moet je het Deense Little Remix zeker even bekijken. Stoer, modern met hier een daar een vleugje chic. Items die je gemakkelijk kunt combineren en tijdloos zijn. En, ook voor jezelf shop je hier te gekke dames kleding!

jr_rion_skirt_lr_12_

Ken jij deze 5 Deense kinderkleding merken al?

LEES OOK: 5 Engelse kinderkleding merken op een rij

BEKIJK OOK: 3X Scandinavische kinderkleding merken

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie