3X FRANSE KINDERMODE MERKEN


Paris is always a good idea! Deze Franse kindermode merken maken van jouw kind een echte Parisien(ne). Kleding met frisse kleuren, opvallende printjes en hippe motiefjes: voor ieder wat wils! Wij hebben 3 gave Franse kindermodemerken op een rijtje gezet. Welke vind jij het leukste? En ken jij al deze kindermode merken al?

1. Carrément Beau
Als je houdt van een tikkeltje chic en elegant ben je bij Carrément Beau aan het goede adres. Ze hebben voor zowel jongens als meisjes hele mooie items met een leuk kleurtje of printje. Met hun stijlvolle kleding brengen ze een vleugje Parijs naar jouw kledingkast!

Schermafbeelding 2017-02-07 om 15.41.55

2. IKKS
Een waanzinnig leuk merk met heel veel keuze aan kleding voor kinderen van alle leeftijden. Kies voor een stoer bomberjack voor je zoon of kleed je dochter met een prachtig jurkje. Bij IKKS vind je een combinatie van klassieke modellen in een eigentijds jasje.

IKKS-TEDDY FILLE REVERSIBLE-XJ41042-01_7

3. Derhy Kids
Dit is een supertof merk voor meisjes met vrolijke kleurtjes en printjes. De felle kleuren en prints brengen je helemaal in de zomerse sferen. De foto’s van hun nieuwe collectie moet je echt even zien! Daar wordt je toch vrolijk van?

_d809490-2399

Ken jij deze Franse kindermode merken al?

LEES OOK: 5 X Deense kindermode merken

Tags: , ,

Plaats een reactie