ENGELSE KINDERKLEDING MERKEN | 5 OP EEN RIJ


Wist je dat er een heleboel hippe kinderkleding merken afkomstig zijn uit Engeland? Wij hebben 5 van onze favoriete op een rij gezet. Maar er zijn er zeker weten meer, dus heb jij nog een leuke aanvulling op dit lijstje? Deel deze dan met ons via een reactie onder deze blog of op Facebook. En wij zijn natuurlijk benieuwd, welke van deze 5 Engelse kinderkleding merken is jouw favoriet?

Organic Zoo
Organic Zoo behoort zeker tot een van onze favoriete baby- en kinderkleding merken. Bij Organic Zoo is alles vervaardigd met organic katoen en de grappige tekst printjes, die toveren een glimlach op je gezicht.

slide_baby_milk

Stella McCartney Kids
Voor de kinderkleding van Stella McCartney Kids moet je wellicht iets verder in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat. Prachtige en unieke ontwerpen volgens de laatste trends waarin je kind fashionable de deur uit gaat.

look_05_stellakids-aw15_shot_06_002_f3_rgb

Caramel
Het Engelse modelabel Caramel staat bekend om haar tijdloze ontwerpen met een luxe uitstraling. Met hier en daar een touch of vintage gevoel weet dit kindermode merk zicht te onderscheiden en creëren ze een hele eigen stijl.

boy_19__1416x2100_

Mini Basic
Opzoek naar de laatste fashion musthaves tegen een fijne prijs? Neem dan zeker even een kijke in de webshop van het Engelse Mini Basic… maar pas op je zult er hebberig van worden 😉

_mg_3636

No Added Sugar
Voor wat klassiekere ontwerpen met hier en daar een stoere twist  en gave prints kun goed terecht bij No Added Sugar. Je shopt hier voor baby’s en kids van 0 tot 12 jaar de fijnste outfits.

take_flight_back

Welke van deze 5 Engelse kinderkleding merken spreekt jou het meest aan?

LEES OOK: 3X SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN

LEES OOK: 5X HIPPE SPAANSE KINDERKLEDING MERKEN

Tags: , , ,

Plaats een reactie