MINI RODINI | DE NIEUWE BROEK VAN PHILEINE


Door Renske:

We zijn weer back to normal! Na al die feestdagen vind ik dat ook wel weer even lekker. Julie heeft nog wel een weekje vakantie en ik ben zelf deze ook nog vrij dus we kunnen nu even rustig bijkomen van al die drukke dagen. En door al dat feestgebeuren vergeten bijna een ander belangrijk ding van deze tijd……….de uitverkoop natuurlijk!

Er is tegenwoordig geen winkel of webshop die er niet aan meedoet dus er is volop keus om die items te scoren die je nog steeds wilde hebben maar bijv. eerst iets te duur vond. Ik ben vorige week meerdere keren in de stad geweest maar daar was het zo ontzettend druk dat ik ook steeds gillend weer weg ging. Dat is de kanttekening van de uitverkoop; ineens hangen ze de rest van de magazijnen ook in de winkel en zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. En daar hou ik dus weer niet van.

Gelukkig kunnen we ook lekker relaxed thuis op de bank online shoppen en dan merk je niks van die drukte! Behalve dat je er wel op tijd bij moet zijn want anders is alles al snel weg. Maar hé, een ervaren (sale)shopper die weet dat natuurlijk.

Omdat mijn liefde voor Mini Rodini blijvend is en deze prints ook gewoon tijdloos zijn ga ik altijd even op zoek naar wat sale-toppers, zo vond ik voor Beau de badger trui die je vorige week voorbij zag komen. Voor Phileine scoorde ik bij Toddlers and Tees deze donkerblauwe sweatpants met roze konijntjes voor een heel mooi prijsje, en wat een toeval;  dit printje hadden we nog niet 🙂

Ik vind dat dit printje eigenlijk unisex is maar omdat Beau al zo vaak voor meisje wordt aangezien denk ik dat ie toch in Phileine d’r kast blijft liggen. Ook zij zit momenteel tussen 2 maten in bij Mini Rodini dus deze is nog wat aan de ruime kant. Dat en het wijde model maakt de outfit bij haar wel wat grover maar met de denim blousje (oud model H&M) vind ik het helemaal leuk. En ja deze allang niet meer witte Adidasjes blijven big time favoriet bij haar maar dus die dragen we gewoon nog steeds!

Zijn jullie al geslaagd in de uitverkoop? Dit broekje vind je dus bij Toddlers and Tees en bekijk vooral ook de rest van deze webshop, zoooooo veel leuke dingen! En echt een fijne webshop!

Je kunt het broekje hier in de SALE shoppen bij Toddlers and Tees

img_4904 img_4908 img_4903 img_4906 img_4905 img_4907

Klik hier om de broek direct in de SALE te shoppen bij Toddlers and Tees

Tags: , , ,

Plaats een reactie