DIT NIEUWE T-SHIRT VAN PHILEINE VAN MINI RODINI IS EEN HIT!


Door Renske:

Meisjes en hun kleding…… Ik weet niet of het voor alle meisjes geldt maar bij ons in huis is het best wel een ding! Dat wil zeggen, met name Julie vindt het erg belangrijk wat ze aan heeft, zoekt het het liefst helemaal zelf uit en verkleedt zich daarnaast bij voorkeur ook nog 3 keer per dag. Wellicht heb ik met mijn liefde voor kindermode en shopliefhebberij hier een klein aandeel in gehad….. Dus met alle discussies die met het uitzoeken van Julie d’r kleding gepaard gaan vond ik het zo heerlijk dat Phileine en Beau zich er nog totaal niet om bekommerden en ik gewoon zonder ook maar iets te horen aan kon trekken wat ik wilde.

Vond en kon ja……. want Phileine, net 2 jaar, heeft ineens een mening. En bij Phileine met haar pittige karakter is dat ook een behoorlijke. Dus we moeten af en toe weer wat fratsen uithalen om dingen gedaan te krijgen tijdens het aankleden en alles duurt net iets langer. Wat zeker helpt is om dingen te kopen waarvan ik zeker weet dat ze ze het einde vindt. Zo heeft ze voor haar verjaardag zo’n grote liggende bambilamp gekregen (jullie kennen ‘m vast wel), helemaal fan is ze. Zodra we in haar kamer komen gaat ‘hertje’ aan, ochtend, middag of avond.
Dus toen ik bij de lancering van de nieuwe Mini Rodini collectie deze superleuke hertjesprint zag wist ik het zeker: moet ik hebben!

Gelukkig snel gevonden in haar maat bij een van mijn favoriete webshops Toddlers and Tees waar ze zoooooo veel leuks hebben! Naast kleding van de hipste en mooiste merken verkopen ze ook items voor de mama’s en papa’s en leuke spullen voor bijv op de kinderkamer! Zeker even gaan kijken!
Wat betreft het hertjes t-shirt kreeg ik gelijk, hij is een hit! Phileine wilde ‘m eigenlijk meteen aan! Maar ja, laat het nu net 30 graden zijn ineens dus hij was ietwat warm. Maar goed, compromis gesloten, ze mocht ‘m vanmorgen even snel aan, gaf mij gelijk de gelegenheid om er wat foto’s van te nemen! Ik heb ‘m hier gecombineerd met een gestreepte legging van de Zara en Phileine wilde ook heel graag haar nieuwe schoenen aan jullie laten zien! Zijn jullie ook zo’n fan van deze nieuwe hertjesprint?

Je kunt het hertjes T-shirt hier shoppen

IMG_1003 IMG_1026 IMG_0999 IMG_1006 IMG_1013 IMG_1007 IMG_1025

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Wat vind jij van het nieuwe T-shirt van Phileine?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie