WEBSHOP TIP! TODDLERS AND TEES


Ik wil graag een hele fijne webshop met je delen waarvan ik nu al voor 99% procent zeker weet dat jij ‘m ook helemaal te gek zult vinden! Ken jij de kinderkleding webshop Toddlers and Tees al?! Bij deze gave webshop kun je namelijk je hart ophalen en je verlekkeren aan de leukste kinderkleding voor je zoon en/of dochter. Heb je even? Met kindermode merken als Mini Rodini, Tinycottons, CarlijnQ, Bang Bang Copenhagen, +1 in the family en nog veeeeel meer van die supergave kinderkleding collecties is je winkelmandje zó gevuld 😉 De fijne mix van kinderkledingmerken en verschillende stijlen laat mijn kindermode hartje sneller kloppen. Gaat jouw hart ook zo tekeer? Bij Toddlers and Tees vind je de meest comfortabele  kinderkleding die er ook altijd super stylish uitziet. Een echte aanrader dus, wanneer je opzoek bent naar nieuwe collecties van de meest hippe en trendy kindermodemerken en kinderkleding.

De eerste wintercollecties staan al online dus ga snel even kijken of er wat leuks voor je bijzit. Heb je de nieuwe printjes van Mini Rodini al gezien? Kiezen gaat bijna niet, maar de rabbit print vind ik echt te gek! En het teddy jasje van Tinycottons dan?! Halleluja. Die is gewoon de bom! Ik heb hieronder alvast een aantal van mijn favorieten voor je geselecteerd, maar ik ben ook super benieuwd welke items jij het leukste vindt. Laat je het me even weten?

Klik hier om naar de webshop van Toddlers and Tees te gaan

mini-rodini-mini-rodini-rabbit-sweatshirt-dark-blu

Mini Rodini

tinycottons-tiny-cottons-geometry-chat-pant-pink

Tinycottons

carlijnq-carlijnq-bodysuit-longsleeve-dots

CarlijnQ

tinycottons-tiny-cottons-many-words-woven-skirt-br-1

Tinycottons

 

popupshop-popupshop-baggy-legging-bear

Popupshop

Klik hier om direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Kende jij de kinderkleding webshop Toddlers and Tees al?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie