5X HIPPE SPAANSE KINDERMODE MERKEN


Wat is dat toch met Spaanse kinderkleding merken!? Steeds meer bekende maar ook minder bekende toffe en hippe kinderkleding merken hebben een Spaanse afkomst en veroveren ons kindermode hartje! Mooie kwaliteiten, tijdloze designs wij zijn fan! Na het zien van deze vijf hippe kindermode merken denk je deze zomer niet alleen meer aan zon, zee en lekker eten wanneer je naar het zonnige zuiden vertrekt! 😉 Wij hebben vandaag vijf hippe Spaanse kinderkleding merken voor je op een rijtje gezet.. Ken jij ze allemaal al?

#1. The Animals Observatory

Vanaf dit seizoen hangt de eerste collectie van dit Spaanse kindermode merk in de rekken. De collectie bestaat uit items die gemaakt zijn met oog voor detail. Denk hierbij aan originele illustraties en kleur combinaties die net even anders zijn. Ook de pasvormen zijn alles behalve standaard, en dat maakt deze collectie extra leuk. Een tijdloos kindermode merk met een artistieke en unieke look! ”Be a good animal, true to your instincts”.

1-2

#2. +1 In the family

Een kindermode merk uit Barcelona speciaal voor de allerkleinsten onder ons. Bij +1 In the family draait alles om het comfort, gemak en de kwaliteit van de producten. Minimalistische ontwerpen, zachte stoffen en basic kleur gebruik. Items van dit kindermode merk zijn tijdloos en perfect te mixen en matchen!

11TF-SS16-CAMP.-0450

#3. AIÖ

AIÖ is nog zo’n Spaans kindermode merk dat we in de gaten moeten houden! Dit nog niet zo heel bekende kinderkleding merk ik opgericht in 2014 en de collectie bestaat uit toffe printjes, verrassende kleuren combinaties en materialen van fijne en zachte kwaliteit. Inspiratie halen de designers uit de Spaanse natuur, de bergen, de zee. Elementen waar ook wij heel vrolijk van worden!

AIÖ_VERANO_33

#4. My Little Cozmo

Opzoek naar originele items voor je baby? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij My little cozmo. Tijdloze en minimalistische modellen, unieke prints en comfortabele kleding met oog voor detail. De gehele collectie wordt in Barcelona geproduceerd en is vervaardigd uit het beste katoen.

IMG_6006

#5. Picnik Barcelona

Al wel vaker hebben we jullie op Kindermodeblog verteld over het kindermode merk Picknik Barcelona. Dit merkje is en blijf een topper. De collectie van Picnik Barcelona bestaat uit items met een comfortabele pasvorm gemaakt van zachte materialen. Trendy kleuren en verrassende vintage look prints maken de collectie zeer toegankelijk voor ouders en kids!

full35363315_b

 

Welk merk vind jij het leukste? Laat het ons weten op onze Facebook pagina!

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie