3 X SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN


Dat ze in Scandinavië weten wat mooi is, dat wisten we wel. Want heel wat grote, fashionable kinderkleding merken die ook hier in Nederland razend populair zijn komen bij onze noorderburen vandaan. Want, heb je even? Bang Bang Copenhagen, Mini Rodini, Soft Gallery, Popupshop, Molo en dan is dit is nog maar een kleine greep uit de selectie. Maar naast deze bekende Scandinavische kinderkleding merken zijn er ook nog heel wat minder bekende kindermode merken. Vandaag wil ik graag 3  – nog iets minder bekende – Scandinavische kinderkleding merken met je delen! Ken jij deze 3 al? En welke vind jij het leukst?

1. Knast by Krutter 
Comfortabel, stylish en net even anders! Dat is de kinderkleding collectie van Knast by Krutter zeker. Dit Deense kinderkleding merk is hier in Nederland nog niet zo bekend, maar als het aan mij ligt komt hier zeker verandering in! De nieuwe collectie ziet er geweldig uit en ik denk dat velen van jullie dit ook een te gek kinderkleding merk zullen vinden. Zachte materialen, mooi kleurgebruik en gave printjes. Voeg deze maar toe aan je favorieten 😉

knast-by-krutter-rabbit-jersey-kaja-dress-and-hairband-too-tie-and-pinguin-tee-ls-nad-baggy-leggings

2. Little remix
Little Remix. Ook dit kinderkleding merk is iets minder bekend, maar daarom absoluut niet minder leuk! Minimalistisch, stijlvol en perfect voor meiden die van een stoere en coole look houden! Niks geen kinderachtige printjes, maar tijdloze fashionable items.

lr_fw16_lookbook_text4

3. Modéerska Huset
Modéerska Huset is een Zweeds kinderkleding merk voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar. En tot vandaag ook voor mij een nog onbekend kinderkleding merk. Van rompers tot jurkjes, broeken, t-shirts en sweaters dit kindermode merk heeft het allemaal. Fantasierijke en vrolijke all-over prints is wat deze collectie anders maakt. Zeker even kijken dus.

70914445-origpic-5d524e

Kende jij deze 3 Scandinavische kinderkleding al? Of heb je nog een goede tip? Laat het ons weten in een reactie op Facebook!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie