5X DE LEUKSTE ENGELSE KINDERKLEDING MERKEN


Er wordt soms wel eens gezegd dat Engelsen niet het allerbeste gevoel voor stijl hebben. En natuurlijk, als je rondloopt in Londen kom je heus de nodige modeflaters tegen, maar heb je dat niet in ieder land? Wij zijn namelijk van mening dat een aantal van de leukste kinderkleding merkjes afkomstig is uit Engeland! Hieronder 5 van onze favoriete Engelse kinderkleding merken, maar we weten zeker dat er nog véél meer coole Engelse merkjes te vinden zijn, dus heb jij nog een leuke aanvulling op dit lijstje? Deel deze dan met ons en andere Kindermodeblog lezeressen via een reactie hier of op Facebook.. Wij zijn benieuwd, welke van deze 5 vind jij het leukst?

#1. Tootsa MacGinty
Voor vrolijke kleuren, speelse printjes en veel mix en match mogelijkheden moet je zeker bij Tootsa MacGinty zijn. Dit Engelse kinderkleding merk verrast ieder seizoen weer met hun designs en de kwaliteit van de kleding is altijd goed.

Schermafbeelding 2015-07-30 om 15.15.42

#2. Stella Mccartney Kids
Misschien wel een tikje aan de dure kant, maar met een beetje investering heb je een prachtig Stella Mccartney item in de kast hangen dat eruit ziet alsof je het zo van de catwalk hebt meegenomen.

stella

#3. Bonnie Baby
Voor de aller-aller-coolste baby kleding uit de UK moet je echt bij Bonnie Baby zijn. Vrolijke designs, mooie kleuren en zachte stoffen zie je door de hele collectie terug. In 2014 won dit merk zelfs de junior design award voor beste baby designer, dat zegt genoeg toch?

bonnie

#4. No Added Sugar
Voor wat klassiekere ontwerpen of mooie basic looks met hier en daar een stoere twist kun goed terecht bij No Added Sugar. Je shopt hier voor baby’s en kids van 0 tot 12 jaar de fijnste outfits in mooie rustige kleuren met hier en daar een printje.

no added sugar

#5. Loud Apparel
Last but not least: Loud Apparel. Dit merk is een unieke mix tussen Italië en Engeland. Het resultaat is een hippe, stoere collectie met een gekke twist voor stoere kids van 3 tot 14 jaar.

loud apparel

Welke van deze 5 vind jij het leukst? Ken jij nog een super cool Engels merk dat nog niet in dit lijstje staat? Deel het met ons en alle andere Kindermodeblog lezeressen in een reactie hier of op Facebook.. Wij zijn benieuwd! 

Tags: ,