3X SPAANSE KINDERKLEDING MERKEN


We kennen allemaal de bekende Spaanse kinderkleding merken als Bobo Choses, Tinycottons en The Animals Observatory. Maar er komen nog veel meer pareltjes uit Spanje. Wij hebben drie nog (minder) bekende Spaanse kinderkleding merken voor je op een rij gezet! Van deze wintercollectie worden wij helemaal enthousiast. Ken jij deze kindermerken al? Wij zijn benieuwd!

1.Fresh Dinosaurs

Fresh Dinosaurus komt oorspronkelijk van het eiland Mallorca. Het kinderkleding merk staat voor vrolijkheid, speelsheid, toegankelijkheid en vrijheid. De kleding van Fresh Dinosaurus is heel vrolijk en speels. Ze hebben veel toffe printjes en gebruiken frisse opvallende kleuren. Je zult er nooit saai bijlopen wanneer je items van dit merk draagt.

2.Fish & Kids

Fish & Kids kenmerkt zich vooral door de vele unisex kleding die zij hebben. Veel kinderkleding wordt gemaakt van natuurlijke materialen als katoen en linnen. Ook is het kindermode merk geïnspireerd door het verleden en hebben kledingstukken vaak een vintage randje. Ook bij dit merk kom je veel printjes tegen, maar de kleuren bij dit kinderkleding merk zijn wat zachter en neutraler.

3.Lötiekids

De kinderkleding bij Lötiekids is unisex en tijdloos. De kledingstukken zijn comfortabel, draagbaar, speels en praktisch. Hun kleding is veel geïnspireerd op Japanse lijnen en vormen.

Ken jij deze 3 Spaanse kinderkleding merken al? En welke van deze 3 spreekt jouw het meeste aan?

 

Tags: ,

Plaats een reactie