3 X HIPPE KINDERKLEDING MERKEN VOOR JONGENS EN MEISJES

Altijd fijn als je gaat shoppen voor je zoon en/of dochter er van die gave kinderkleding merken zijn die een unisex collectie hebben. Wij hebben 3 kinderkleding merken voor je op een rijtje gezet die je zeker even moet bekijken! Ben jij ook zo’n fan van unisex kinderkleding?

1. Organic Zoo
Duurzaam, urban en playful. De unisex kinderkleding collectie van Organic Zoo is gemaakt van 100% biologisch katoen. De collectie bevat o.a items met het ”klassieke” breton streepje in combinatie met grappige (tekst) printjes met een knipoog. Wij zijn fan!

_mg_2920r

2. Tinycottons
Tinycottons is een Spaans baby- en kinderkleding merk wat staat voor kwaliteit, comfort en fun. Alle items in de collectie zijn uniek en ontworpen met een knipoog. Zachte materialen en items die gemakkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het grootste gedeelte van de collectie is unisex wat dit kinderkleding merk uitermate geschikt maakt voor jongens en meisjes.

tinycottons-tiny-cottons-many-words-shirt-beige

3. Monkind Berlin
De kinderkleding collectie van Monkind Berlin is tijdloos, functioneel, subtiel, maar zeker origineel. Mooie stoffen en structuren, neutrale kleurtinten en zachte materialen. Een kinderkleding merk dat je zeker even moet bekijken als deze je nog onbekend is!

schermafbeelding-2016-09-11-om-21-03-25

Ben jij ook zo’n fan van unisex kinderkleding?

Tags: ,

Plaats een reactie