DE NIEUWE FAVORIETE MINI RODINI LEGGING VAN JULIE


Door Renske:

Ik merk dat mijn smaak wat kindermode betreft de laatste jaren toch wel veranderd is. Zo heb ik een aantal jaar geleden mijn zus dingen aangeraden voor mijn nichtje die ik nu Julie ze aan kan ineens niet meer leuk vind (sorry zus). Ook in kindermodewereld veranderen de collecties constant en daardoor verandert je blik soms mee. Maar het kan ook de andere kant op werken. Zo heb ik nooit iets gehad met de kleur rood, oké ik heb tig jaren in een rood shirt gehockeyd en vond dat zeker mooi maar verder dan dat kwam de kleur rood niet in mijn kledingkast voor. Ook voor de meisjes heb ik nooit iets met rood gehad en zie je niet terug in hun garderobe. Maar dan is ineens daar dat moment dat twee van je allerlievelings samenkomen in 1 item en het ineens verder helemaal niet uitmaakt.

Ik heb het hier over Mini Rodini en mijn favoriete panterprint. En ja, in de AW16 collectie is ie in het rood! En geloof het of niet, ik vind ‘m te gek! Elk seizoen kies ik wel een aantal Mini Rodini items uit voor de kids dus de eerste keus was snel gemaakt. En Julie was de gelukkige ontvanger! In de hoop dat Phileine ‘m over een aantal jaar ook nog aan kan, als ik ‘m tegen die tijd nog steeds leuk vind natuurlijk….  Ik heb ‘m hier gecombineerd met een effen lichtgrijs t-shirt, lang vest en ooit witte sneakers (waar we een hele zomer van genoten hebben maar die nu echt hun beste tijd gehad hebben zie ik) Wat vind jij van de Mini Rodini printjes van deze herfst / winter?

Je kunt de legging hier shoppen bij Toddlers and Tees

img_2613 img_2592 img_2609 img_2585 img_2586 img_2581 img_2573

Klik hier om de legging direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Ben jij net als Renske ook verliefd op deze legging?

Tags: , , ,

Plaats een reactie