TWINNING IN MINI RODINI


Door Renske:

Het is pas begin februari maar alle nieuwe lente/zomer collecties stromen al binnen. Ik word er echt heel erg hebberig van!
Eigenlijk probeer ik het liefst even te wachten met van alles aan te schaffen tot het merendeel van de merken in de ‘winkels’ ligt. Maar helaas kwam ik er eerdere seizoenen achter dat dit niet altijd slim is. Sommige musthaves zijn namelijk echt supersnel uitverkocht, iets wat ik me vroeger niet voor kon stellen! Dat sommige items na het lanceren van een nieuwe collectie meteen al weggekaapt zijn, en dat bij kinderkleding!

Maar gebeurt dus echt en dus mag ik van mezelf op z’n tijd een uitzondering maken als ik iets heeeeeeeel graag wil hebben. En bij het uitkomen van de nieuwe collectie van Mini Rodini was één plus één twee, want ook dit jaar zit er een geweldig panterprintje in de collectie. Ik heb dan ook diezelfde dag meteen twee van deze leggings met mijn all time favourite print gescoord, superleuk om de meisjes af en toe in te laten twinnen. Ik bestelde op de dag van de lancering in de middag, maar sommige webshops hadden de maten die ik nodig had al niet meer.

Gelukkig wel gevonden en 2 meisjes heel blij kunnen maken! Het fijne van deze broekjes is dat ze qua materiaal niet anders zijn dat de broekjes die ze in de hersft / winter collectie verkopen dus we kunnen ze meteen al aan! Julie en Phileine zitten beiden net tussen 2 maten in bij Mini Rodini dus de leggings zijn nog wat aan de ruime kant maar die gaan dus ook nog lekker een tijdje mee.

Voor Julie heb ik er een meer zomerse set van gemaakt met een gestreept shirtje van Zara en Nike’s en bij Phileine heb ik ‘m wat meer winters gestyled met een legergroen gebreid vest van H&M en Clic laarsjes. Halverwege het maken van de foto’s moest ze perse ineens haar roze trui met dichte ogen (zoals ze ‘m zelf noemt) van de Zara aan en dat vind ik eigenlijk ook wel een leuke combi. Heb jij al nieuwe items van de SS’17 collecties gescoord? En wat vind jij van deze combi’s?

Je kunt de legging van Mini Rodini hier shoppen bij Toddlers and Tees

4 5_1 6 2 3 1_1

Klik hier om de legging direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe collectie van Mini Rodini?

Tags: , ,

Plaats een reactie