MINI RODINI NIEUWE WINTERCOLLECTIE


Het zonnetje schijnt en de nieuwe wintercollectie van Mini Rodini is gearriveerd bij Orange Mayonnaise. Wat wil je nog meer? Ikke niets! De uitlevering van Mini Rodini is voor mij en voor vele webshops, mama’s en kids een waar fashion feestje! Elke keer weer. Mini Rodini is HOT! Hoewel de meeste items door jongens én meisjes gedragen kunnen worden, kijk ik nu voor het eerst vanuit een ander oogpunt naar de collectie. En ik moet toegeven, dat maakt het dubbel zo leuk én dubbel zo moeilijk 😉
Supergaaf in deze nieuwe wintercollectie van Mini Rodini vind ik de strikken items, de opvallende en speelse pinguïns en de prints waarbij panter en camouflage in de mix zijn gegaan. Lekker vernieuwend, ik houd ervan.

Het wordt wel lastig kiezen, want ik vind bijna alles heel leuk!
Voor nu wens ik wens je héél veel shopplezier! Klik hier om Mini Rodini te shoppen

 

Op 23 augustus en op 27 september komt er nog meer Mini Rodini naar je toe ( bij OrangeMayonnaise) We houden je op de hoogte.Klik hier om je favoriete items te bestellen 

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Gwen Van Oijen Van de Kamer
    Posted 31 juli 2013 13:10 0Likes

    Hou van mini rodini!! Ik mis nog de winterjas met panda's!

  • door Selila Winnaar
    Posted 1 augustus 2013 19:48 0Likes

    zo mooi allemaal! helaas moet je wel kiezen, want alles is niet te betalen! hahaha (hier iig niet!)

Plaats een reactie