SAAR IN MINGO EN MINI RODINI


Door Sandra:

Daar is ‘tie dan. Mijn allereerste blog voor Kindermodeblog. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Sandra, 37 jaar, getrouwd, mama van twee dochters, Saar (5) en Fem (3). Sommigen van jullie zullen mij misschien kennen van instagram en vanaf vandaag zal ik ook hier op Kindermodeblog regelmatig voorbij komen en de nieuwe outfits van mijn meisjes met jullie delen!

Een ieder heeft vast wel een favoriet kledingmerk voor zijn kinderen. Dat heb ik dus met Mingo en Minirodini. Ieder seizoen word ik weer enthousiast van deze twee merken. Mingo heeft de mooiste basics en Minirodini heeft de tofste prints. Beiden zijn samen perfect te combineren. De pasvorm van Mingo is geweldig, de minimalistische kleuren en vormen zijn tijdloos.

Onderweg van vakantie naar huis kwam de  nieuwe collectie van Mingo uit en daar moest ik natuurlijk wat van scoren. Ik kon het niet laten om dan ook direct wat te gaan bestellen. Dit najaar heeft mingo okergeel in hun collectie en dat vind ik zo’n prachtige kleur! Zowel ik als mijn meiden zijn gek op jurkjes en rokjes. Een rokje zit lekker en je kan er heerlijk mee zwieren en zwaaien. Daarom kozen wij ook het okergele rokje met de bijpassende kniekousen. Saar was helemaal blij!! We combineerde het met haar panterprint shirt van Minirodini, haar bruine Minnetonka’s en klaar was ze!

Klik hier om de nieuwe collectie van Mingo te shoppen

Klik hier om de nieuwe collectie van Mingo direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Saar?

Tags: , ,

Plaats een reactie