PERSONAL COLUMN: AFTELLEN VOOR DE VERJAARDAG VAN OLIVER

Twee violen en een trommel en een fluit…! Het aftellen is begonnen. Nog 3 nachtjes slapen en dan wordt Oliver 3 jaar. Nu al? Zo groot alweer? Ik hoor het je denken. En ik denk precies hetzelfde! De tijd vliegt. Lees: gaat veel te snel. Ook Oliver mag na (3×365) 1095 nachtjes slapen de magische DRIE aantikken. Maar wat een vrolijkheid en blijheid heeft Oliver in ons leven gebracht! En daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor!!

Oliver is een heel open en blij mannetje. Die openheid en dat enthousiasme van hem, kon dat maar eeuwig blijven. En stiekem denk ik, was iedereen maar een beetje meer zo. Ook ikzelf! Zo onbevangen, zo open, zo goed van vertrouwen! Zo spontaan, zo enthousiast, zo puur, zo zichzelf!

Het is natuurlijk niet alleen maar lachen, gieren, brullen hier in huis. Oliver kan de laatste tijd ook verdomd koppig zijn. Wat denk je? Met aankleden vooral. Hij laat me nu graag kennis maken met de NEEEEE fase. Ik kan er nog geen kieskeurigheid (lees: kledingsmaak) in ontdekken.  Het gaat er vooral om dat hij ‘iets anders’ aan wil dan waarmee ik op de proppen kom. Ach, de appel valt niet ver van de boom. Ik geef ‘m graag de ruimte om z’n eigen outfitjes uit te zoeken! Die hij trouwens ook persé zelluf wil aantrekken. Tot nu toe pakt dit nog goed uit, maar wie weet gaat hij binnenkort in een hele bijzondere (Lees: grappige, gekke, maffe) outfit naar buiten. Als zichzelf.

Ik ga nog even drie dubbel en dwars genieten van deze leeftijd!!! Voor je het weet wordt hij vier en gaat hij de schoolbanken in. Hoewel ik vermoed dat zijn onbevangenheid en zijn schreeuwende enthousiasme minder zal worden, – hij schreeuwt nu nog rustig tegen Jan en alleman vól trots dat ik ZIJN MAMA ben – hoop ik dat hij altijd zichzelf kan zijn en zal blijven.

En nu ga ik als een gek zijn verjaardag voorbereiden. Cadeautjes kopen, taart bestellen. Je kent ‘t wel. De tijd dringt. We zijn al aan ‘t aftellen. Ik kan niet wachten op vrijdag. Op zijn blik, zijn reactie, zijn woorden. Oh wat verheug ik me erop!  Ik ga zijn verjaardagsoutfit heel mooi inpakken. Nu maar hopen dat het in zijn straatje past…. 😉

– X♡ – Free

Heb jij nog een leuke cadeau tip voor me? Ik zou het leuk vinden als je dit laat weten in een comment op Facebook of op Instagram.

_63a5794_63a5761aangepast _63a5788_63a5804 _63a5877 _63a5952 _63a5929_63a5960 _63a5898_63a5923Frederieke: Grijze Sweater Em+Ma, Rok Zara, Schoenen Sasha
Oliver: Shirt Bobo Choses, Jeans Zara, Schoenen Dr Martens

LEES OOK: DE 5 VERSCHILLEN TUSSEN WERKEN VOOR JEZELF OF VOOR EEN BAAS

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie