PERSONAL COLUMN: DEZE IS VOOR JOU

Ik krijg dus nog steeds kriebels in mijn buik van mijn werk voor Kindermodeblog. Ook nog steeds na 5,5 jaar. Nooit had ik gedacht dat ik werken zó leuk zou kunnen vinden. Ik dacht altijd dat het onzin was. Maar echt! Het bestaat. Kindermodeblog is echt mijn derde kindje en wanneer je doet wat je leuk vindt en je gevoel volgt, kunnen er hele bijzondere dingen ontstaan…!

Die kriebel, dat blije gevoel. Ken je dat? Ik kan het krijgen van een setje dat helemaal klopt, een nieuwe collectie waar ik helemaal blij van word, een paar schoenen die helemaal het einde zijn, een blij mailtje van een volger, een lieve reactie op Facebook, een leuk gesprek met een klant, een outfitpost van een van mijn gastbloggers, een brainstorm sessie op kantoor, een onbevangen actie of reactie van een kindje tijdens een shoot, ik kan het krijgen van een creatieve uitspatting…! En eigenlijk nog van zoveel meer. Het runnen van een blog is kei en keihard werken, maar zonder mijn volgers, zou werken nooit zo leuk zijn!! Jullie bezoekjes aan mijn website, jullie reacties en jullie likes op mijn social media, die heel belangrijk voor me zijn… Dat geeft me zoveel motivatie! Ik word dus ook echt heel blij van jullie!!!

Daarom vind ik het eens tijd om jullie terug ‘te liken’ 😉

Ik hoop dat ik jou nog heel lang mag blijven inspireren met kindermode waar je blij van wordt en met mijn ondernemerszin om je dromen achterna te gaan…

Deze is daarom voor jou!

– X♡ – Free_63A7863

_63A7839

_63A7812

_63A7861

_63A7797

Outfit Free: Shirt Pull & Bear, Jeans Zara, Colbert Mango, Qoute bag Zusss

Klik op deze link als je mijn persoonlijke Instagram wilt volgen

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie