TUMBLE ‘N DRY | ROKJE WAAR JE BLIJ VAN WORDT


Door Rosan
Ik heb nooit op ballet gezeten of enige ambitie gehad om ballerina te worden, gelukkig maar want zou een vrij kansloze missie zijn denk ik. Maar ooooh wat word ik blij van die tutu rokjes! Dit schattige exemplaar in donkerblauw met een roze en gele glitterband is van Tumble ‘n Dry. Het leuke was dat Mckenzie het rokje meteen aan wilde doen toen ze hem zag, dus mama is niet de enige die er blij van wordt.
Omdat ik vind dat alle aandacht naar het rokje mag heb ik haar gewoon een simpele romper aangetrokken, overigens wel heel toepasselijk met tekst: I’m sooo happy
Typisch genoeg had mevrouw een mega humeur na haar middagdutje, wat ik zelf wel weer heel komisch vond. Zat ze dan met haar pruillip en die tekst op haar borst 😉
Om de outfit helemaal af te maken heb ik haar nog een te gekke okergele bandana van Little Buds om gedaan (die ze dit keer gelukkig langer dan 10 minuten op haar hoofd wilde laten). Plaatje toch 🙂

Je kunt het rokje via deze link bestellen

mckenzie 3
mckenz 2
mc kenzie 1
mckenzie
mc kenzie 5

Wat vinden jullie van dit outfitje?

Plaats een reactie